A szerzőről

Gabriel Wolf (többszörös bestseller) író, zeneszerző, énekes és borítótervező.
Íróként művészetének fő témái a Tükör Mögötti Világ, az időhurkok és a hit. Wolfnak íróként az a szokása, hogy valamilyen módon beleírja magát és feleségét minden írásába. Pozitív és negatív szereplőként egyaránt előfordulnak a történetekben. Arra a kérdésre, hogy mi ennek az oka, azt válaszolta, hogy szerinte sokkal érdekesebb valódi emberekről olvasni, és velük együtt izgulni, mint nem létező személyekkel. Mivel ezekben a történetekben mindkét szereplő más és más külső és belső tulajdonságaikat tekintve is, felmerülhet a kérdés, hogy melyik ezek közül a valódi Gabriel és Nola? Erre a szerző azt válaszolta, hogy konkrétan egyet-egyet kiragadva egyik sem. Az összes írást kellene egyszerre elolvasni, és azokból már valóban összeállhatna, hogy a leírt karakterek mennyire hasonlítanak rájuk.
A Tükörvilágban játszódó történetek mindegyike összefügg valamennyire: majdnem mindegyik írásban említve van egy másik írás Wolftól. Van, amelyikben szereplők találkoznak össze, sőt olyan is van, ahol a két (korábban nem összekapcsolódó) történet együtt fog tovább folytatódni.
Wolfnak több mint 50 írása van. Van, amelyiken jelenleg is dolgozik.

Zenészként általa alapított együttesek: Finnugor (szimfonikus black metal), Ywolf (sötét, gótikus szimfonikus zene), Infra Black (terror EBM) és Aconitum Vulparia (dark ambient).
1977-ben született, és 24 éve zenél.
Több mint 30 stúdió albumot készített ez idő alatt, és 4 külföldi kiadóval van/volt állandó szerződése. Sok országban kaphatók a lemezei a mai napig is.

Gabriel Wolf többnyire Budapesten él feleségével, Nolával. Néha pedig a „Tükör Mögött”. Olyankor nem öregszenek…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s