A halhatatlanság hullámhosszán

Túl a valóságon

[Borító később…]

Szinopszis:

Érezted már, hogy figyelnek? Érezted azt, hogy semmit sem csinálsz jól és ezt mások majd úgyis észreveszik? Hitted-e már emiatt, hogy paranoiás vagy?
De mi van akkor, ha valójában te vagy az egyetlen normális ember a világon és ezért figyelnek? Mert kilógsz a sorból! Na de milyen sorból? A manipuláltak sorából!
Az amerikai kormány már nagyon régóta rádióhullámokkal manipulálja a lakosság tudatalattiját. Az emberek olyan régóta vannak kitéve agymosásnak, hogy már az őket környező világot is teljesen másnak látják: szebbnek, gazdagabbnak, ahol van értelme élni, dolgozni és akár még hinni is.
Kár, hogy a Bibliát is csak az amerikai állam találta ki a hatvanas években. A több ezer éves ezzel kapcsolatos történelem is csak az agymosás része. Az emberek pedig már nem látják a fától az erdőt, na meg a születésükkor arcüregükbe csavarozott kivetítőtől sem, ami folyamatosan fals képet vetít eléjük.
Mindössze csak egy maroknyi ember létezik a Földön, akik részben veleszületett, részben tanult képességük miatt ellenállnak az agymosásnak, és a szemük helyére beépített kivetítő képét is ignorálni tudják:
Rezisztenseknek hívják őket. Tony és Julie mindketten azok. Szerencsejátékból élnek. Nem azért, mert szerencsések, hanem mert a balszerencse is csak egy kormány által kitalált fogalom, azért, hogy senki se gazdagodjon meg túlzottan, és ne akarjon több lenni annál, mint amit ők biztonságosnak ítélnek meg. A valóságban bárki bármikor nyerhet. Tonyék tudják ezt és ki is használják. Manipulálni kezdik a valóságot. Legalábbis mások ezt hiszik róluk. Pedig valójában csak élik az életüket és nem törődnek a hazugsággal, amiben a többiek élnek. Így viszont, hogy nem kötik őket az államilag kitalált balszerencse korlátai, állandóan nyernek.
Van is szükségük a pénzre, mivel a kormány képességük miatt hajtóvadászatot indít ellenük. Azért akarják őket elhallgattatni…
…mert nemcsak, hogy látják a valódi világot, de mindenki másnak is meg akarják mutatni!
Ha sikerülne nekik, azzal lelepleznék a történelem legnagyobb összeesküvését!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s